Tämä sivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toimiakseen odotetulla tavalla (esim. ylläpitääkseen yhteyttäsi).
YHDESSÄ LASTEN PUOLELLA

SOS-Lapsikylän yleiskeräys

{{ collected_gift_amount_formatted }} kerätty

Me uskomme, että rakentamalla aito yhteys lapseen voimme yhdessä muuttaa maailmaa.

Lapsi tarvitsee toista ihmistä, joka aidosti näkee ja kohtaa – joka seisoo vierellä tilanteessa kuin tilanteessa. Joka kymmenes lapsi ja nuori Suomessa ja ympäri maailman on kuitenkin joutunut syystä tai toisesta eroon perheestään, joutuen kasvamaan ilman tarvitsemaansa hoivaa ja huolenpitoa. Tämän vaikutukset kestävät usein eliniän. Syntyy helposti haitallinen kierre, joka toistuu sukupolvelta toiselle. Yhdessä voimme katkaista tämän kierteen ja estää sitä toistumasta. Kun lasta ja nuorta hoivataan ja tuetaan, hänestä voi tulla paras versio itsestään. Siksi meitä tarvitaan ja sitä me teemme.

Lapset ja perheet saavat juuri sellaista apua, kuin he tarvitsevat

Jokaisella lapsella ja perheellä on yksilölliset tarpeet ja he tulevat erilaisista olosuhteista. Tämän ymmärtäminen on työmme ydin. Vastaamme näihin yksilöllisiin tarpeisiin pysyvien vaikutusten aikaansaamiseksi.

TUEMME

Tuemme ja vahvistamme lapsia, nuoria ja perheitä Suomessa ja maailmalla.

KEHITÄMME

Kehitämme jatkuvasti laadukkaita palveluja vastaamaan yksilöllisiin tarpeisiin ja paikallisiin olosuhteisiin.

AUTAMME KESTÄVÄLLÄ TAVALLA

Pyrimme auttamaan lapsia ja perheitä oikeaan aikaan ja oikealla tavalla sekä ennaltaehkäisemään ongelmien siirtymistä sukupolvelta toiselle.

VAIKUTAMME

Teemme vaikuttamistyötä ja yhteistyötä sen puolesta, että jokaisella lapsella olisi oikeus elää hänen kasvuaan tukevissa oloissa.

Oman keräyksen perustaminen on nopeaa ja helppoa.

Käynnissä olevat keräykset