This site uses cookies and similar technologies to operate as expected (e.g. maintain your connection).

Tervetuloa mukaan auttamaan!

Onko sinulla merkkipäivä nurkan takana vai haluatko muuten vain kääriä hihat ja ryhtyä hommiin hyvän asian puolesta? Tervetuloa osaksi mahtavaa hyväntekijöidemme joukkoa! Yhdessä voimme muuttaa elämiä!

Perusta oma keräys apua tarvitsevien lasten hyväksi. Näin helppoa se on!

Valitse haluamasi keräyskohde ja luo keräyssivusi

Oman keräyssivun luomisessa menee vain muutama minuutti.

Kutsu kaikki sukulaiset, ystävät, tutut ja naapurit mukaan auttamaan.

Voit lähettää ystävillesi sähköpostia tai jakaa lahjoituspyyntösi somessa.

Näet heti, miten keräyksesi toimii

Lue lahjoittajien kommentit ja katso kuinka paljon hyvää saatte yhdessä aikaan.

Valitse haluamasi keräyskohde

SOS-Lapsikylän yleiskeräys

SOS-Lapsikylä on olemassa niitä lapsia varten, jotka ovat vaarassa menettää, tai ovat menettäneet, vanhempiensa huolenpidon. Haluamme purkaa laiminlyönnin, kaltoinkohtelun ja hylkäämisen kierteen, ja taata, että jokainen lapsi ja nuori saa riittävän tukiverkon kasvaakseen parhaaksi versioksi itsestään. Autamme lapsia, nuoria ja perheitä yli 130 maassa, jotta lapsen oikeudet toteutuisivat ja yhä useammat tuen tarpeessa olevat lapset ja perheet saisivat apua. Kiitos, kun autat. Yhdessä voimme muuttaa maailmaa!
Lue lisää ja perusta keräys

Anna lahjaksi apua – keräys lapsille kotimaassa

Tälläkin hetkellä lukuisat lapset Suomessa kokevat olonsa turvattomaksi. Kun lapsen hätää ei kuule kukaan muu, me autamme. Perusta keräys ja annat lapselle mahdollisuuden saada tukea turvalliselta aikuiselta. Samalla tuet esimerkiksi vanhempia rakentamaan tasapainoisen kasvuympäristön lapsilleen ja edistät yhdenvertaisuutta tukemalla lasten mahdollisuutta harrastaa.
Lue lisää ja perusta keräys

Huolenpito kuuluu jokaiselle – keräys maailman lapsille

Joka kymmenes lapsi ja nuori elää ilman vanhempiensa hoivaa. Huolenpidon, turvan ja rakkauden puute jättää lapsiin pysyvän jäljen. Yhdessä voimme estää tämän. Perusta keräys ja annat lapselle mahdollisuuden turvalliseen lapsuuteen perheensä kanssa. Samalla vahvistat kriisin keskellä elävien perheiden toimeentuloa, tuet sekä lasten että aikuisten koulutusta ja autat lapsia ja perheitä pääsemään terveyspalveluiden piiriin.
Lue lisää ja perusta keräys

Unelmien kierros

Uuden kouluvuoden ja harrastuskauden alkaessa monissa perheissä joudutaan pohtimaan, onko mahdollista jatkaa tai aloittaa harrastusta taloudellisen tilanteen jatkuvasti kallistuessa. Monet lapset ja nuoret uhkaavat jäädä harrastusten ulkopuolelle. Harrastamisen hyödyt ovat mittavia. Niiden kautta lapsille ja nuorille muodostuu sosiaalinen yhteisö ja monille harrastus tarjoaa turvallisen aikuisen läsnäolon. Liikuntaharrastukset lisäävät fyysistä aktiivisuutta ja hyvinvointia lasten ja nuorten elämään. Veikkausliiga tukee heikommassa asemassa olevien lasten ja nuorten harrastamista SOS-Lapsikylän Unelmista Totta -harrastustuen avulla 3.9.2023 pelattavan hyväntekeväisyyskierroksen kautta kerätyillä tuotoilla.
Linkki unelmien kierrokseen

SOSdinner: Päivällinen lasten hyväksi

Miltä kuulostaisi yhdistää hyvän tekeminen ja yhdessäolo läheisten kanssa? SOSdinner on hyväntekeväisyyspäivällinen, jonka kuka tahansa voi järjestää ja kutsua mukaan omat ystävänsä. Yhteisestä ruokahetkestä nauttimisen lisäksi osallistujat voivat tukea kovia kokeneita lapsia järjestäjän SOS-Lapsikylän hyväksi perustaman keräyksen kautta.
Lue lisää ja perusta keräys

Oppilaitoksille: Päivätyökeräys

Päivätyökeräys on koko koulun hyvän mielen tempaus, jossa oppilaat työskentelevät päivän valitsemassaan yrityksessä tai kotona ja lahjoittavat palkkansa tärkeään tarkoitukseen. SOS-Lapsikylän päivätyökeräykseen osallistumalla oppilaat voivat auttaa kovia kokeneita ikätovereita kotimaassa tai tukea kehitysmaissa asuvia haavoittuvassa asemassa olevia lapsia ja perheitä.
Lue lisää ja perusta keräys

För skolor: Dagsverksinsamling

ruotsiksi: Päivätyökeräys on koko koulun hyvän mielen tempaus, jossa oppilaat työskentelevät päivän valitsemassaan yrityksessä tai kotona ja lahjoittavat palkkansa tärkeään tarkoitukseen. SOS-Lapsikylän päivätyökeräykseen osallistumalla oppilaat voivat auttaa kovia kokeneita ikätovereita kotimaassa tai tukea kehitysmaissa asuvia haavoittuvassa asemassa olevia lapsia ja perheitä.
Linkki ruotsiksi

Inspiroivia keräyksiä