This site uses cookies and similar technologies to operate as expected (e.g. maintain your connection).

Parhaat vinkit onnistuneeseen varainhankintaan

Jotta keräyksesi sujuisi mahdollisimman hyvin ja helposti, keräsimme tähän parhaat vinkit. Muistathan, että olemme täällä sinua varten. Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysymyksiä mielessä. Autamme mielellämme!

1. Alkuun pääseminen

Kukaan ei halua olla ensimmäinen. Tästä johtuen, on aina hyvä aloittaa keräys itse tekemällä ensimmäisen lahjoituksen. Silloin kynnys osallistua keräykseen on muille matalampi.

2. Kerro miksi

Tärkeintä on kertoa muille miksi ole järjestämässä keräyksen. Kerro läheisillesi miksi asia on lähellä sydäntäsi - sitä heitä eniten kinnostaa! Voit hakea inspiraatiota sähköpostipohjastamme.

3. Ystävät ja läheiset ensin

On aina parasta aloittaa lähettämällä sähköpostia läheisillesi, koska he lahjoittavat todennäköisimmin keräykseesi. Yritä lähettää henkilökohtaisia viestejä (SMS, WhatsApp, sähköpostit) sisäpiirillesi vauhdittaaksesi keräyksen alkua.

4. Sosiaalinen Media

Kun olet saanut ensimmäiset lahjoitukset, on aika ottaa sosiaalinen media käyttöön. Muista kiittää lahjoituksen tehneitä. Yksi parhaista keräystavoista on jo lahjoittaneiden ihmisten tägääminen ja kiittäminen samalla, kun pyydät uusia lahjoituksia esimerkiksi somejulkaisussa. Tämä levittää viestiäsi hyvin eteenpäin ja levittää samalla tietoa siitä, kuinka monet muut ovat jo tukemassa valisemaasi kohdetta kanssasi.

5. Lähetä muistutussähköposteja

Sähköposteja lahjoituspyynnöillä voi lähettää montakin kertaa! Sähköpostit saattavat helposti jäädä näkemättä tai unohtua kokonaan. Muistutussähköposteja voit esimerkiksi lähettää silloin, kun keräystavoitteestasi on saavutettu 50% ja pyytää vastaanottajaa mukaan auttamaan, jotta voitte yhdessä saavuttaa keräystavoitteesi.

6. Jatka kiittämistä ja päivittämistä

Kun yhä useampi tuttavasi tai ystäväsi osallistuu keräykseesi, muista jatkaa heidän kiittämistä sosiaalisessa mediassa ja varmista, että jaat myös edistymisesi kohti keräystavoitettasi. Koko SOS-Lapsikylän väki kiittää sinua avustasi.


Aloita oma keräyksesi tänään!

Oman keräyksen perustaminen helppoa, nopeaa ja samalla voit muuttaa maailmaa paremmaksi yhdessä ystäviesi ja muiden läheistesi kanssa. Päätä ensiksi mitä kohdetta haluat tukea. Keksi keräyksellesi nimi ja lisää kuva ja noin vain, keräyksesi on valmis ja voit aloittaa varainkeruun apua tarvitsevien lasten hyväksi.