Naisten Kymppi

Liity meidän tiimiimme ja juokse lasten hyväksi Suomessa!

 

SOS-Lapsikylän oma juoksutiimi on osana Naisten Kymppi -tapahtumaa tukeaksemme kovia kokeneita lapsia Suomessa. Naisten Kymppi kokoaa vuosittain kaikenikäiset naiset juoksemaan, hölkkäämään ja kävelemään noin 10 kilometrin reitin omaan tahtiin ja hyvällä mielellä - samalla tukien lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaa.

Jokainen tapahtumaan osallistuja voi lisäksi olla osana tiimiämme ja juosta myös toisen hyvän asian puolesta!

 

Miksi tukeasi tarvitaan? 

Tiesitkö, että Suomessa noin joka kymmenes lapsi on lastensuojelun tuen piirissä? Tämän lisäksi muita ennaltaehkäisevää apua tarvitsevia lapsia ja perheitä on lukemattomia.

Lasten tilanne on usein pahin perheissä, joissa päihde- tai mielenterveysongelmat ovat perheiden ongelmien keskiössä. Lasten huolenpito saattaa kuitenkin heikentyä muistakin syistä. Monet vanhemmat taistelevat esimerkiksi arjen pyörittämisen kanssa ja lasten hyvinvointi saattaa pelkästä väsymyksestä vaarantua.

Osallistumalla voit auttaa sinunkin lähellä olevaa hädänalaista lasta tai perhettä. Voit vaikuttaa siihen, että kaikki lapset lähtökohdista huolimatta saavat mahdollisuuden hyvään elämään.

 

 

Näin voit osallistua:

 

Rekisteröidy mukaan tiimiimme!

  • Ensiksi sinun tulee rekisteröityä tapahtumaan, valita SOS-Lapsikylä hyväntekeväisyyskohteeksi ja luoda oma keräys
  • Seuraavaksi voit yksinkertaisesti jakaa linkin oma keräys -sivullesi useiden eri kanavien kautta
  • Jos olet jo rekisteröitynyt juoksutapahtumaan ja haluat juosta osana SOS-Lapsikylän tiimiä, voit vielä perustaa oman keräyksen valitsemalla Aloita keräys

 

Perusta oma keräys tai lahjoita!

Jos oman keräyksen perustaminen ei ole sinua varten, voit valita yhden alla olevista upeista juoksijoistamme osoittaaksesi tukesi!   

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close