Käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita varmistaaksemme verkkosivustomme toimivuuden.
Unelmien kierros

Tue heikommassa asemassa olevien lasten ja nuorten harrastamista

{{ collected_gift_amount_formatted }} insamlat

Olemme yhteiskunnallisessa tilanteessa, missä uuden kouluvuoden ja harrastuskauden alkaessa monissa perheissä joudutaan pohtimaan, onko mahdollista jatkaa tai aloittaa harrastusta elämän kallistuessa. Monet lapset ja nuoret uhkaavat jäädä harrastusten ulkopuolelle. Harrastamisen hyödyt ovat mittavia. Niiden kautta lapsille ja nuorille muodostuu sosiaalinen yhteisö ja monille harrastus tarjoaa turvallisen aikuisen läsnäolon. Liikuntaharrastukset lisäävät fyysistä aktiivisuutta ja hyvinvointia lasten ja nuorten elämään. Veikkausliiga tukee heikommassa asemassa olevien lasten ja nuorten harrastamista SOS-Lapsikylän Unelmista Totta -harrastustuen avulla 03.09.23 pelattavan hyväntekeväisyyskierroksen kautta kerätyillä tuotoilla. Tarvitsemme apuasi enemmän kuin koskaan. Tee lahjoitus tänään!

Harrastamisen hyödyt ovat mittavia. Niiden kautta lapsille ja nuorille muodostuu sosiaalinen yhteisö ja monille harrastus tarjoaa turvallisen aikuisen läsnäolon. Liikuntaharrastukset lisäävät fyysistä aktiivisuutta ja hyvinvointia lasten ja nuorten elämään.

Veikkausliiga tukee heikommassa asemassa olevien lasten ja nuorten harrastamista SOS-Lapsikylän Unelmista Totta -harrastustuen avulla 3.9.23 pelattavan hyväntekeväisyyskierroksen kautta kerätyillä tuotoilla.

Tarvitsemme apuasi enemmän kuin koskaan. Tee lahjoitus tänään!

Käynnissä olevat keräykset